Puré de legumes com carne
TM5 TM6

Puré de legumes com carne

4.1 (11 ocen)

Składniki

  • 50 g batata
  • 50 g abóbora
  • 50 g feijão-verde
  • 30 g carne de vitela ou borrego
    lub 30 g carne de frango, s/ osso e s/ pele ou borrego
  • 200 g água
  • 1 pitada de sal
  • Azeite q.b. p/ envolver

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
417.1 kJ / 99.7 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
2.7 g
Sód
186.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy