Puré de legumes com carne

Puré de legumes com carne

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 dose

Składniki

  • batata
    50 g
  • abóbora
    50 g
  • feijão-verde
    50 g
  • carne de vitela ou borrego
    30 g
    30 g carne de frango, s/ osso e s/ pele, ou borrego
  • água
    200 g
  • sal
    1 pitada de
  • Azeite q.b. p/ envolver

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 99.7 kcal / 417.1 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 15.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 186.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...