
Urządzenia i Akcesoria
Puré de legumes com carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 dose
Składniki
-
batata50 g
-
abóbora50 g
-
feijão-verde50 g
-
carne de vitela ou borrego30 g
-
água200 g
-
sal1 pitada de
-
Azeite q.b. p/ envolver
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
99.7 kcal /
417.1 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
15.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
186.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Receitas salgadas
35 Przepisów
Portugalia
Portugalia