Lasanha de atum e espinafres

Lasanha de atum e espinafres

4.7 138 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • espinafres descongelados bem espremidos
    800 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • Noz-moscada q.b.
  • queijo ricota esfarelado
    250 g
  • atum em lata escorrido
    500 g
  • leite
    1500 g
  • manteiga
    80 g
  • farinha
    150 g
  • placas de lasanha frescas
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 40 g
Kalorie 3062 kJ / 733 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...