Massada de garoupa

Massada de garoupa

4.2 107 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • hortelã mais q.b. p/ temperar
    15 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    35 g
  • vinho branco
    30 g
  • folha de louro
    1
  • tomate em pedaços
    200 g
  • pimento vermelho cortado em tiras
    100 g
  • pimento verde cortado em tiras
    100 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • água
    850 g
  • massa tipo cotovelo
    350 g
  • garoupa (4 postas aprox.)
    780 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 859.6 mg
Białko 34 g
Kalorie 1769.3 kJ / 422.9 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 50.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...