
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 120 g onions quartered
- 220 g pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)
- 1000 g water
- 250 g pork sausage, smoked sliced (3 cm)
- 1 bay leaf large
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g ham hock meat, cooked, shredded
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 1750 kcal / 7343 kJ
- Białko
- 132 g
- Tłuszcz
- 70 g
- Węglowodany
- 129 g