Urządzenia i Akcesoria
Grah i Varivah (Bean Soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered120 g
-
pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)220 g
-
water1000 g
-
pork sausage, smoked sliced (3 cm)250 g
-
bay leaf large1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ham hock meat, cooked, shredded200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
132 g
Kalorie
7343 kJ /
1750 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
129 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 godz.
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.