Urządzenia i Akcesoria
Grah i Varivah (Bean Soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered120 g
-
pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)220 g
-
water1000 g
-
pork sausage, smoked sliced (3 cm)250 g
-
bay leaf large1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ham hock meat, cooked, shredded200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
132 g
Kalorie
7343 kJ /
1750 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
129 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 godz. 5 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Baked Pancake with Bacon (Pannukakku)
50 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min