Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di latte
- ¾ di cucchiaino di lievito secco
- 1 pizzico di zucchero
- 15 g di burro, morbido
-
35
g di farina di grano saraceno
lub 35 g di farina bigia - 55 g di farina
- 40 g di panna acida
- ½ cucchiaino di sale + pizzico per l'albume
- 2 cucchiai di burro, per imburrare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 949 kJ / 228 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 15 g
Alternatywne przepisy
Baguette
3h 45min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pisco Sour
10min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Glassa al burro
10min
Baguette
4h
Riso alle verdure
55min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 Std.
Succo di primavera
Brak ocen
Brownies
1h
Cupcake con lamponi e cocco
2 Std. 20 Min
Torta ai frutti rossi
1h 15min