Urządzenia i Akcesoria
Blinis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
100 g di latte
-
¾ di cucchiaino di lievito secco
-
1 pizzico di zucchero
-
15 g di burro morbido
-
35 g di farina bigia35 g di farina di grano saraceno
-
55 g di farina
-
40 g di panna acida
-
½ cucchiaino di sale + pizzico per l'albume
-
2 cucchiai di burro per imburrare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.5 g
Kalorie
949 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscotti di linz
3 godz. 15 min
Curry di pesce
Brak ocen
Salmone con broccoli marinata di miele e senape e patate dolci
Brak ocen
Insalata di miglio in bicchiere
Brak ocen
Knöpfli all’aglio orsino
1 godz.
Chutney di pere
50 min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1 godz. 30 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 godz. 30 min
Panini al müesli
Brak ocen
Base per pizza
49 godz. 30 min