Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di burro, a pezzi più un po' per ungere
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 380 g di zucchero
- 6 uova
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina
- 150 g di gherigli di noce
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1356 kJ / 324.1 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta ticinese
45 min
Curry di zucca
1óra
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Smoothie al mango
10 min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Knöpfli
50min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Knöpfli
50min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min
Torta ai frutti rossi
1óra 15p