Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Butter weich, in Stücken40 g
-
Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)350 g
-
Wasser200 g
-
Zucker1 TL
-
1 TL Trockenhefefrische Hefe20 g
-
300 g Manitoba-MehlPizzamehl300 g
-
Roggenmehl200 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gorgonzola in Stücken (3-4 cm)150 - 200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 godz. 10 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Mediterrane Pastetchen
1 godz.
Cantucci
1 godz. 50 min
Trenette mit Pesto
45 min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 godz. 20 min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 godz. 35 min
Mandel-Guetzli
40 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 godz. 10 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min