Urządzenia i Akcesoria
Dinkel-Pizza
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Olivenöl, nativ
-
Wasser Zimmertemperatur220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefe, (8 g)frische Hefe zerbröckelt,20 g
-
200 g Manitoba-MehlPizzamehl200 g
-
Dinkelmehl200 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz1 ½ TL
Belag
-
Radicchio in Stücken450 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Taleggio ohne Rinde200 g
-
Walnuss, geschält10 - 15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
UrDinkel Brot
11 godz.
Pizzateig
1 godz.
Flammkuchen
1 godz. 15 min
Tomaten-Omelette
45 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 godz.
Kürbissuppe
35 min
Hummus
5 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 godz. 45 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Soja-Bolognese-Sauce
40 min
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min