Muffins de brócoli y atún y de zanahoria, parmesano y beicon

Muffins de brócoli y atún y de zanahoria, parmesano y beicon

3.7 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades

Składniki

  • 100 g de cebolla
  • 100 g ramilletes de brócoli
    100 g de calabacín, con piel en trozos
  • 60 g de dados de beicon
  • 100 g de zanahoria en rodajas
Masa para muffins
  • 300 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 260 g de leche
  • 90 g aceite de girasol
  • 2 huevos
Muffins de cebolla con brócoli y atún
  • 100 g de atún en aceite (escurrido)
  • 12 - 18 aceitunas negras sin hueso
Muffins de cebolla con zanahoria, parmesano y beicon
  • 60 g de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 4.8 g
Kalorie 535.2 kJ / 128 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...