Urządzenia i Akcesoria
Compota de berenjenas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 raciones
Składniki
-
500 g de berenjenas peladas y cortadas en dados
-
150 g de azúcar moreno
-
¼ cucharadita de sal
-
1 pellizco de guindilla seca (opcjonalnie) en copos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
0.4 g
Kalorie
286 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mermeladas y compotas
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Berenjenas al ajillo
50 min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 min
Chutney de pera y jengibre
1 godz.
Salchichón de dátiles y nueces
24 godz. 35 min
Compota de cebolla roja
2 godz. 10 min
Dip de tomates secos
5 min
Paté de berenjena y pimiento
50 min
Crema de hinojo
30 min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1 godz. 15 min
Berenjenas confitadas
35 min
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min