Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
lub 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane veloce (senza glutine)
1h
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pane senza glutine
2u. 45min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2u. 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min