Kluski francuskie z Varomy

Kluski francuskie z Varomy

4.6 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • jajka
    4
  • soli
    ¼ - ½ łyżeczki
  • masła miękkiego
    20 g
  • mąki pszennej
    50 g
  • wody
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 149 kcal / 623.8 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...