Chlebki z serem feta i koperkiem

Chlebki z serem feta i koperkiem

3.7 138 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sztuk

Składniki

  • koperku, świeżego
    20 g
  • ząbek czosnku
    1
  • wody
    230 g
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
    60 g
  • suchych drożdży (8 g)
    2 łyżeczki
  • mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    350 g
  • sera typu feta pokrojonego na kawałki
    200 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 356 kcal / 1491 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...