
Urządzenia i Akcesoria
Chlebki z serem feta i koperkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sztuk
Składniki
-
koperku, świeżego20 g
-
ząbek czosnku1
-
wody230 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy60 g
-
suchych drożdży (8 g)2 łyżeczki
-
mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu350 g
-
sera typu feta pokrojonego na kawałki200 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
356 kcal /
1491 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODPŁOMYKI
10 Przepisów
Polska
Polska