Chlebki z serem feta i koperkiem
TM5 TM6

Chlebki z serem feta i koperkiem

3.8 (126 ocen)

Składniki

  • 20 g koperku, świeżego
  • 1 ząbek czosnku
  • 230 g wody
  • 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
  • 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
  • 350 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 200 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
1491 kJ / 356 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy