
Urządzenia i Akcesoria
Chlebki z serem feta i koperkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sztuk
Składniki
-
20 g koperku, świeżego
-
1 ząbek czosnku
-
230 g wody
-
60 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
-
2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
-
350 g mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
200 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
356 kcal /
1491 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODPŁOMYKI
10 Przepisów
Polska
Polska