紅酒風味燉鯖魚

紅酒風味燉鯖魚

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 鯖魚 ,切塊(約5公分)
    400 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ,切片
    15 克
  • 20 克
  • 洋蔥 ,切絲
    60 克
  • 150 克
  • 味噌
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 紅酒
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 588.1 kcal / 2458.4 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 48.6 g
Węglowodany 9.9 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...