
Urządzenia i Akcesoria
紅酒風味燉鯖魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
鯖魚 ,切塊(約5公分)400 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
薑 ,切片15 克
-
油20 克
-
洋蔥 ,切絲60 克
-
水150 克
-
味噌1 大匙
-
醬油1 大匙
-
紅酒150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
588.1 kcal /
2458.4 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
48.6 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan