Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 鯖魚 ,切塊(約5公分)
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 薑 ,切片
- 20 克 油
- 60 克 洋蔥 ,切絲
- 150 克 水
- 1 大匙 味噌
- 1 大匙 醬油
- 150 克 紅酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2458.4 kJ / 588.1 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 48.6 g
- Błonnik
- 0.7 g