
Urządzenia i Akcesoria
西班牙國王皇冠麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
2 人份
Składniki
-
柳橙1 顆
-
糖60 克
-
高筋麵粉280 克
-
新鮮酵母10 克
-
鹽½ 茶匙
-
蘭姆酒1 大匙
-
蛋 (麵糰和刷上色用)2 顆
-
蛋黃1 顆
-
牛奶90 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
綜合糖漬水果 ,切小丁1 大匙
-
杏仁片 ,少許10 克
-
珍珠糖 (opcjonalnie) (小型),少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1215 kcal /
5075 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
57.5 g
Węglowodany
139 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan