
Urządzenia i Akcesoria
德國玫瑰花麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 個
Składniki
香草奶油淋醬
-
奶油15 克
-
乾燥綜合香草½ 大匙
主麵糰
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用200 克
-
粗粒小麥粉25 克
-
裸麥麵粉25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖10 克
-
水 ,多備一些噴水用150 克
-
奶油10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
116.2 kcal /
484 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan