德國玫瑰花麵包

德國玫瑰花麵包

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 個

Składniki

香草奶油淋醬
  • 奶油
    15 克
  • 乾燥綜合香草
    ½ 大匙
主麵糰
  • 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    200 克
  • 粗粒小麥粉
    25 克
  • 裸麥麵粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 10 克
  • ,多備一些噴水用
    150 克
  • 奶油
    10 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 116.2 kcal / 484 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 2.4 g
Węglowodany 20.3 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...