義大利婆舌薄麵包餅
TM5 TM6

義大利婆舌薄麵包餅

5.0 (1 ocena)

Składniki

酵種

  • 40 克 法國麵包粉
  • 25 克 水
  • 5 克 新鮮酵母
    lub ½ 茶匙 乾酵母粉

主麵糰

  • 250 克 法國麵包粉
  • 5 克 鹽
  • 125 克 水
  • 20 克 橄欖油 ,多備一些刷油用
  • 10 克 粗鹽
  • 1 茶匙 乾燥迷迭香

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
447.9 kJ / 107.9 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
17.3 g
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy