Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
酵種
- 40 克 法國麵包粉
- 25 克 水
-
5
克 新鮮酵母
lub ½ 茶匙 乾酵母粉
主麵糰
- 250 克 法國麵包粉
- 5 克 鹽
- 125 克 水
- 20 克 橄欖油 ,多備一些刷油用
- 10 克 粗鹽
- 1 茶匙 乾燥迷迭香
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 447.9 kJ / 107.9 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 0 g