義大利環型硬麵包

義大利環型硬麵包

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
10 個

Składniki

  • 杜蘭小麥粉
    250 克
  • 145 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3.4 g
Kalorie 418.7 kJ / 100.2 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie