Urządzenia i Akcesoria
義大利環型硬麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
10 個
Składniki
-
杜蘭小麥粉250 克
-
水145 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
橄欖油2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3.4 g
Kalorie
418.7 kJ /
100.2 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
巧克力餐包
3 godz. 15 min
蔥花麵包
3 godz. 20 min
奶酥麵包
3 godz. 15 min
肉桂布里歐麵包
Brak ocen
墨西哥薄餅
Brak ocen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Brak ocen
墨西哥辣椒起司麵包
Brak ocen
黑芝麻巴布卡
2 godz.
燕麥奇亞籽麵包
Brak ocen
南瓜蔓越莓麵包
2 godz.
紫薯玫瑰饅頭
1 godz. 30 min
草莓乳酪玫瑰捲
Brak ocen