
Urządzenia i Akcesoria
薑黃馬鈴薯溫沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 完整食譜
Składniki
-
水 (蒸煮用)1200 克
-
馬鈴薯 ,去皮切丁(1.5公分)500 克
-
白花椰菜 ,切小朵200 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
孜然粉2 茶匙
-
香菜籽1 茶匙
-
薑黃粉2 茶匙
-
凱宴辣椒粉1 茶匙
-
原味優格80 克
-
酸奶油60 克
-
白葡萄乾 (青堤子)30 克
-
杏仁碎40 克
-
香菜 ,只取葉子10 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1128.9 kcal /
4718.7 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
54.1 g
Węglowodany
166.2 g
Błonnik
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan