薑黃馬鈴薯溫沙拉

薑黃馬鈴薯溫沙拉

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 完整食譜

Składniki

  • (蒸煮用)
    1200 克
  • 馬鈴薯 ,去皮切丁(1.5公分)
    500 克
  • 白花椰菜 ,切小朵
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 孜然粉
    2 茶匙
  • 香菜籽
    1 茶匙
  • 薑黃粉
    2 茶匙
  • 凱宴辣椒粉
    1 茶匙
  • 原味優格
    80 克
  • 酸奶油
    60 克
  • 白葡萄乾 (青堤子)
    30 克
  • 杏仁碎
    40 克
  • 香菜 ,只取葉子
    10 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 1128.9 kcal / 4718.7 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 54.1 g
Węglowodany 166.2 g
Błonnik 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...