Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 雞胸肉
- 40 克 特級初榨橄欖油
- 2 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 枝 新鮮百里香
- 40 克 帶皮杏仁果
- 1000 克 水
- 250 克 斯佩爾特小麥
- 20 克 松子
- 100 克 芝麻葉, 切段
- 1 顆 檸檬汁
- 100 克 帕瑪森起士
- 30 克 蕃茄乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1717 kJ / 410 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 35.9 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Błonnik
- 8.4 g