和風涼拌小松菜

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 乾海帶芽
    5 克
  • 溫水
    150 克
  • 1500 克
  • 小松菜 ,切段
    250 - 300 克
  • 金針菇 ,切段
    1 包
  • 米醋
    40 克
  • 蜂蜜
    15 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    20 克
  • 香油
  • 白芝麻

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 32.5 kcal / 136.1 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 316.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...