Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 500 克 小蕃茄, 清洗乾淨
- 250 克 紅葡萄酒
- 120 克 二砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 3627 kJ / 867 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 155.8 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 7 g