
Urządzenia i Akcesoria
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
16 塊
Składniki
-
芹菜10 克
-
洋蔥10 克
-
紅鯛魚片 切塊(約3公分)120 克
-
干貝 切塊(約2公分)130 克
-
蛋1 顆
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
玉米粉3 茶匙
-
油20 克
-
蝦卵 (opcjonalnie) 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
47 kcal /
196 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
0.9 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jennifer派對料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan