海鮮幕斯佐蝦卵小點
TM5 TM6

海鮮幕斯佐蝦卵小點

(Brak ocen)

Składniki

  • 10 克 芹菜
  • 10 克 洋蔥
  • 120 克 紅鯛魚片, 切塊(約3公分)
  • 130 克 干貝, 切塊(約2公分)
  • 1 顆 蛋
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 50 克 鮮奶油
  • 3 茶匙 玉米粉
  • 20 克 油
  • 蝦卵, 少許,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
196 kJ / 47 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy