海鮮幕斯佐蝦卵小點

海鮮幕斯佐蝦卵小點

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
16 塊

Składniki

  • 芹菜
    10 克
  • 洋蔥
    10 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    120 克
  • 干貝 切塊(約2公分)
    130 克
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克
  • 玉米粉
    3 茶匙
  • 20 克
  • 蝦卵 (opcjonalnie) 少許,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 47 kcal / 196 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...