Urządzenia i Akcesoria
Peru com bacon e batatas
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 doses
Składniki
-
perna de peru s/ pele (800 g aprox.)1
-
dentes de alho2
-
Pimenta q.b.
-
sal1 ½ c. chá de
-
azeite1 fio de
-
bacon em fatias100 g
-
alecrim5 ramos de
-
água1300 g
-
batatinha nova s/ casca400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
38 g
Kalorie
1595 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECEITAS A VAPOR
13 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Arroz de pato
1 godz. 5 min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Frango na púcara
50 min
Frango na Púcara
1 godz.
Borrego mediterrânico
10 godz.
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1 godz.
Lombinhos de porco
1 godz.
Frango com cerveja
40 min
Lombinho de porco com legumes assados no forno
9 godz.
Carne estufada com puré de batata e cenoura
1 godz. 5 min
Guisado de frango com chouriço e grão
40 min
Frango guisado com cogumelos
30 min