Urządzenia i Akcesoria
Ingwersalzpaste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
frische Ingwerwurzel geschält, in Scheiben (5-7 mm, siehe Tipp)260 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Salz, unjodiert35 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55 min
Knoblauchgrundstock
1 godz.
Feigensenf
55 min
Kürbisketchup
2 godz. 5 min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 godz.
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Confierter Knoblauch
27 godz. 15 min
Orangenpaste
30 min
Zitronensalzpaste
10 min
Zitronensalzpaste
10 min