義大利復活節麵包
TM5 TM6

義大利復活節麵包

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 克 高筋麵粉
  • 140 克 法國麵包粉
  • 15 克 糖
  • ¾ 茶匙 鹽
  • 10 克 奶粉
  • 10 克 新鮮酵母
    lub 1 茶匙 乾酵母粉
  • 3 顆 蛋黃
  • 90 克 水
  • 70 克 奶油 ,切塊,室溫軟化
  • 1 顆 蛋 ,打散 (刷上色用)
  • 20 克 珍珠糖 (小型)

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
3414 kJ / 817.5 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
93.5 g
Tłuszcz
41 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy