義大利復活節麵包

義大利復活節麵包

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
2 個

Składniki

  • 高筋麵粉
    80 克
  • 法國麵包粉
    140 克
  • 15 克
  • ¾ 茶匙
  • 奶粉
    10 克
  • 新鮮酵母
    10 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 蛋黃
    3 顆
  • 90 克
  • 奶油 ,切塊,室溫軟化
    70 克
  • ,打散 (刷上色用)
    1 顆
  • 珍珠糖 (小型)
    20 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 817.5 kcal / 3414 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 93.5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...