Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 高筋麵粉
- 140 克 法國麵包粉
- 15 克 糖
- ¾ 茶匙 鹽
- 10 克 奶粉
-
10
克 新鮮酵母
lub 1 茶匙 乾酵母粉 - 3 顆 蛋黃
- 90 克 水
- 70 克 奶油 ,切塊,室溫軟化
- 1 顆 蛋 ,打散 (刷上色用)
- 20 克 珍珠糖 (小型)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 3414 kJ / 817.5 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 93.5 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 1 g