Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 法國麵包粉
- 50 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
-
10
克 新鮮酵母
lub 1 茶匙 乾酵母粉 - 1 ½ 大匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 顆 蛋 (麵糰和刷上色用)
- 100 克 牛奶
- 2 ½ 大匙 葵花油
-
4
大匙 椰子粉
lub 4 大匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1033.3 kJ / 248 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 40.7 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 0.2 g