
Urządzenia i Akcesoria
芬蘭小耳朵麵包捲
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 個
Składniki
-
肉桂粉2 茶匙
-
糖55 克
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用250 克
-
鹽½ 茶匙
-
小荳蔻粉1 茶匙
-
新鮮酵母10 克
-
蛋 ,打散 (麵糰和刷上色用)1 顆
-
牛奶125 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化65 克
-
珍珠糖 (小型)20 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
222.5 kcal /
927.5 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan