Urządzenia i Akcesoria
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Peanut Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
olive oil40 g
-
coconut milk400 g
-
peanut butter160 g
-
light soy sauce80 g
-
orange juice80 g
-
dark brown sugar80 g
-
sriracha sauce to taste (see tip)1 - 2 Tbsp
-
sesame oil10 g
Chicken, Rice and Vegetables
-
water600 g
-
basmati rice350 g
-
coconut milk400 g
-
desiccated coconut20 g
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (1-2 cm)600 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways200 g
-
sugar snap peas trimmed200 g
-
unsalted peanuts roughly chopped, for garnishing
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
4055.4 kJ /
969.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Węglowodany
85.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min