Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 117.7 kJ / 28.1 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 38.8 mg
Alternatywne przepisy
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Basil Pesto
10min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Cauliflower Mash
25min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Apple sauce
20 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Chunky Coleslaw
5min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min