Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
117.7 kJ /
28.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Asian Chopped Salad
20 min
Breadcrumbs
5 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Basil Pesto
10 min
Chunky Coleslaw
5 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min