Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
117.7 kJ /
28.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Cabbage
1h
Cauliflower Mash
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Basil Pesto
10min
Brown Rice Salad with Trout
35min
Chunky Coleslaw
5min