Urządzenia i Akcesoria
Special Un-Fried Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
medium eggs4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
spring onions cut in pieces (3 cm)4
-
sesame oil30 g
-
red pepper (approx. 100 g), quartered1
-
carrots (approx. 100 g), sliced (1 cm)2
-
water1000 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice rinsed300 g
-
cooked ham cubed (1 cm)100 g
-
cooked, peeled prawns150 g
-
cooked chicken meat cubed (1 cm)100 g
-
frozen peas cooked100 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
oyster sauce2 Tbsp
-
dark soy sauce to taste2 - 3 Tbsp
-
sweet chilli sauce (opcjonalnie)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
234 g
Kalorie
1669 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min