Spinat-Pesto
TM5 TM31 TM6

Spinat-Pesto

4.6 (252 oceny)

Składniki

  • 60 g Pecorino, in Stücken
  • 30 g Walnusshälften
  • 30 g Rosinen
  • 100 g Babyspinat, frisch
  • 1 Schalotte, halbiert
  • 140 g Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
  • ¾ TL Salz
  • 4 Prisen Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Glas
Kalorie
9078 kJ / 2167 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
211 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy