Garnelen-Bohnen-Frittata
TM5 TM31 TM6

Garnelen-Bohnen-Frittata

3.7 (13 ocen)

Składniki

  • 3 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
  • 4 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 5 Eier (Kl. M)
  • 1 EL Sahne
  • ¾ TL Salz
  • 5 Prisen Pfeffer
  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 400 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf, TK, aufgetaut
  • 150 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
  • 500 g Wasser

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1241 kJ / 296 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy