Urządzenia i Akcesoria
Galette des rois con frutta candita
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 18 godz.
10 porzioni
Składniki
-
150 g di burro a tocchetti
-
50 g di Rum
-
150 g zucchero
-
100 g di acqua a temperatura ambiente
-
25 g di lievito di birra fresco
-
650 g di farina tipo 00 + q.b.
-
50 g di acqua di fiori di arancio
-
50 g di latte
-
4 uova (di cui 1 sbattuto)
-
2 pizzichi di sale
-
3 fagioli secchi
-
100 g di frutta candita mista a tocchetti
-
100 g di granella di zucchero
-
50 g di mandorle a lamelle (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.8 g
Kalorie
2137 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci sorprese
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1 godz. 30 min
Pisco Sour
10 min
Scones
30 min
Pan Brioche
8 godz.
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Éclair ciocco-caffé
12 godz.
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
Mini-donuts
2 godz. 45 min
Pasta di mandorle
Brak ocen
Cocktail Pisco sour
10 min
Gratin dauphinois
50 min
Baklava (vegan)
2 godz. 40 min