Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dado di pollo
50 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Dado di carne
45 min
Ciappe
1h 35 min.
Asparagi in conserva
1 godz. 30 min
Spongade della Val Camonica
5h
Torta di pane con nocciolata
1 godz. 10 min
Crema di asparagi
50 min
Pisarei e faśö
35 min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min