Urządzenia i Akcesoria
Salsa agrodolce alla parmigiana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
2 spicchi di aglio
-
30 g olio extravergine di oliva
-
2 pizzichi di sale
-
50 g di salsa di pomodoro
-
50 g di acqua
-
20 g di aceto di vino rosso
-
10 g zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.6 g
Kalorie
372 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Salsa aioli
10 min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10 min
Salsa selinuntina
15 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Peperoni marinati
55 min