Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744hod. 45min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Salsa turca
10 Min
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Salsa al cren
120 godz. 10 min
Salsa della nonna
3h 30min
Tacchino ripieno
1 Std. 20 Min
Spongata
25 Std. 35 Min
Strudel di ricotta e pane
2 Std. 30 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min