Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
液種
- 50 克 法國麵包粉
- 50 克 水
- ½ 茶匙 蜂蜜
- ⅛ 茶匙 乾酵母粉
主麵糰
- 200 克 法國麵包粉
- ¼ 茶匙 乾酵母粉
- 120 克 水 ,多備一些灑水用
- 1 茶匙 鹽
- ½ 大匙 橄欖油
- ½ 大匙 葛縷子
- ½ 大匙 粗鹽
- 80 克 熱水
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 977.5 kJ / 235 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g