Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 牛奶
- 30 克 冰水
- 2 顆 蛋 (冷藏) (麵糰和刷上色用)
- 1 顆 蛋黃
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 45 克 糖
- 240 克 高筋麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 顆 檸檬 ,只取皮屑
- 40 克 奶油 (冷藏),切塊,需多備一些抹油用
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 6188 kJ / 1484 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 5 g