
Urządzenia i Akcesoria
葡萄牙巨蛋甜麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
1 個
Składniki
-
牛奶60 克
-
冰水30 克
-
蛋 (冷藏) (麵糰和刷上色用)2 顆
-
蛋黃1 顆
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
糖45 克
-
高筋麵粉240 克
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬 ,只取皮屑½ 顆
-
奶油 (冷藏),切塊,需多備一些抹油用40 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
1484 kcal /
6188 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
226 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan