Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
酵種
- 125 克 高筋麵粉
- 20 克 水
- 1 顆 蛋
- 20 克 糖
- 90 克 法國老麵
- 20 克 奶油 ,切塊
主麵糰
- 50 克 高筋麵粉
- 50 克 法國麵包粉
-
20
克 新鮮酵母
lub 2 茶匙 乾酵母粉 - 50 克 糖
- 1 顆 蛋 (冷藏)
- 1 顆 蛋黃
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 香草精
- 65 克 奶油 ,切塊 (冷藏)
- 20 克 冰糖粉 ,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 8730 kJ / 2092 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 276 g
- Tłuszcz
- 87 g
- Błonnik
- 4 g