
Urządzenia i Akcesoria
義大利黃金麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 17 godz. 45 min
1 個
Składniki
酵種
-
高筋麵粉125 克
-
水20 克
-
蛋1 顆
-
糖20 克
-
法國老麵90 克
-
奶油 ,切塊20 克
主麵糰
-
高筋麵粉50 克
-
法國麵包粉50 克
-
新鮮酵母20 克
-
糖50 克
-
蛋 (冷藏)1 顆
-
蛋黃1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
香草精½ 茶匙
-
奶油 ,切塊 (冷藏)65 克
-
冰糖粉 (opcjonalnie) ,裝飾用20 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
2092 kcal /
8730 kJ
Białko
60 g
Tłuszcz
87 g
Węglowodany
276 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan