義大利復活節臘腸麵包

義大利復活節臘腸麵包

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
1 個

Składniki

酵種
  • 牛奶
    115 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 法國麵包粉
    75 克
主麵糰
  • 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
    185 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 大匙
  • 1 顆
  • 奶油 ,切塊
    50 克
  • 義大利臘腸(任一種類) ,切丁(約0.5公分)
    70 克
  • 帕瑪森乳酪 ,切丁
    70 克
  • ,少許(抹油用)

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 1866 kcal / 7777 kJ
Białko 76 g
Tłuszcz 88 g
Węglowodany 200 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...