Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
酵種
- 115 克 牛奶
- 1 ½ 茶匙 乾酵母粉
- 75 克 法國麵包粉
主麵糰
- 185 克 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 大匙 糖
- 1 顆 蛋
- 50 克 奶油 ,切塊
- 70 克 義大利臘腸(任一種類) ,切丁(約0.5公分)
- 70 克 帕瑪森乳酪 ,切丁
- 油 ,少許(抹油用)
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 7777 kJ / 1866 kcal
- Białko
- 76 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 88 g
- Błonnik
- 2 g