瑞士格子麵包
TM5 TM6

瑞士格子麵包

5.0 (1 ocena)

Składniki

Biga酵頭

  • 100 克 法國麵包粉
  • 60 克 水
  • ¼ 茶匙 乾酵母粉

主麵糰

  • 140 克 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
  • 95 克 水
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 大匙 橄欖油
  • 5 克 奶油 ,切細條狀

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1070 kJ / 256.5 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy