
Urządzenia i Akcesoria
瑞士格子麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz. 5 min
4 個
Składniki
Biga酵頭
-
法國麵包粉100 克
-
水60 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉 ,多備一些撒粉用140 克
-
水95 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
奶油 ,切細條狀5 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
256.5 kcal /
1070 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan