Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 冰水
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 太白粉
- 1 茶匙 泡打粉
- 500 克 豬里肌肉 ,去筋膜,切塊(約2公分)
- 10 克 紅蔥頭
- 10 克 蒜頭
- 3 支 新鮮香菜 ,只取根部 (約5克)
- 1 ½ 大匙 魚露
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 糖
- 1000 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 5143.4 kJ / 1230.5 kcal
- Białko
- 99.5 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 72.2 g
- Błonnik
- 3 g