越式扎肉卷
TM5 TM6

越式扎肉卷

4.8 (6 ocen)

Składniki

  • 40 克 冰水
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 1 大匙 太白粉
  • 1 茶匙 泡打粉
  • 500 克 豬里肌肉 ,去筋膜,切塊(約2公分)
  • 10 克 紅蔥頭
  • 10 克 蒜頭
  • 3 支 新鮮香菜 ,只取根部 (約5克)
  • 1 ½ 大匙 魚露
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 糖
  • 1000 克 水

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
5143.4 kJ / 1230.5 kcal
Białko
99.5 g
Węglowodany
40.5 g
Tłuszcz
72.2 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy