
Urządzenia i Akcesoria
越式扎肉卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 完整食譜
Składniki
-
冰水40 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
豬里肌肉 ,去筋膜,切塊(約2公分)500 克
-
紅蔥頭10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮香菜 ,只取根部 (約5克)3 支
-
魚露1 ½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 大匙
-
水1000 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1230.5 kcal /
5143.4 kJ
Białko
99.5 g
Tłuszcz
72.2 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

越南,越美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan