菠菜培根麵包
TM5 TM6

菠菜培根麵包

(Brak ocen)

Składniki

  • 410 克 水 (含烹煮和揉麵糰用)
  • 50 克 菠菜葉 ,切段(約2公分)
  • 70 克 培根 ,切丁
  • 220 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
  • 60 克 法國老麵
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 1 大匙 橄欖油 (約15克)
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1816.7 kJ / 436 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy