
Urządzenia i Akcesoria
菠菜培根麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
3 個
Składniki
-
水 (含烹煮和揉麵糰用)410 克
-
菠菜葉 ,切段(約2公分)50 克
-
培根 ,切丁70 克
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用220 克
-
法國老麵60 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
橄欖油 (約15克)1 大匙
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
436 kcal /
1816.7 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
67 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan