Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 410 克 水 (含烹煮和揉麵糰用)
- 50 克 菠菜葉 ,切段(約2公分)
- 70 克 培根 ,切丁
- 220 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 60 克 法國老麵
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 1 大匙 橄欖油 (約15克)
- 80 克 熱水
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1816.7 kJ / 436 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 2.3 g