義大利小玫瑰麵包
TM5 TM6

義大利小玫瑰麵包

2.5 (2 oceny)

Składniki

Biga酵頭

  • 200 克 法國麵包粉
  • 100 克 水
  • ⅛ 茶匙 麥芽精
  • ⅛ 茶匙 乾酵母粉

主麵糰

  • 50 克 法國麵包粉
  • 40 克 水 ,多備一些噴水用
  • 1 茶匙 鹽
  • 5 克 橄欖油
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
548 kJ / 131.4 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
25.7 g
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy