蕃茄乳酪鹹餅乾(無麩質)

蕃茄乳酪鹹餅乾(無麩質)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
12 片

Składniki

  • 鷹嘴豆粉 ,多備一些撒粉用
    100 克
  • 蕃茄糊 (約5克)
    1 茶匙
  • ,依個仁口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥羅勒
    1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    1 大匙
  • ,多備一些刷水用
    40 克
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 白芝麻 ,少許(裝飾用)

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 34.7 kcal / 143.2 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...