蕃茄乳酪鹹餅乾(無麩質)
TM5 TM6

蕃茄乳酪鹹餅乾(無麩質)

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 克 鷹嘴豆粉 ,多備一些撒粉用
  • 1 茶匙 蕃茄糊 (約5克)
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個仁口味調整
  • ½ 茶匙 泡打粉
  • 1 茶匙 乾燥羅勒
  • 1 大匙 帕瑪森起士粉
  • 40 克 水 ,多備一些刷水用
  • 1 茶匙 橄欖油
  • 白芝麻 ,少許(裝飾用)

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
143.2 kJ / 34.7 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy