
Urządzenia i Akcesoria
西西里瑪法達麵包
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 7 godz. 50 min
4 個
Składniki
Biga酵頭
-
水35 克
-
乾酵母粉⅛ 茶匙
-
杜蘭小麥粉50 克
主麵糰
-
杜蘭小麥粉215 克
-
水 ,多備一些刷水用145 克
-
鹽1 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
白芝麻2 大匙
-
高筋麵粉 ,少許(撒粉用)
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
261.2 kcal /
1091.8 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
47.5 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan