墨魚法棍

墨魚法棍

5.0 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
2 個

Składniki

  • 法國麵包粉
    40 克
  • 高筋麵粉
    160 克
  • ½ 茶匙
  • 15 克
  • 墨魚汁 (約3克)
    1 茶匙
  • 冰水
    105 克
  • 蛋液
    25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 奶油 ,切塊
    25 克
  • 花枝丸 ,切丁(約1公分)
    100 克
  • 熱水
    80 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 580 kcal / 2416 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 87.5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...