Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 法國麵包粉
- 160 克 高筋麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- 15 克 糖
- 1 茶匙 墨魚汁 (約3克)
- 105 克 冰水
- 25 克 蛋液
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 25 克 奶油 ,切塊
- 100 克 花枝丸 ,切丁(約1公分)
- 80 克 熱水
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 2416 kJ / 580 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 87.5 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 2.5 g