
Urządzenia i Akcesoria
塔香炒海龍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
薑10 克
-
蒜頭3 顆
-
新鮮紅辣椒10 克
-
海帶卷 切段(5公分)300 克
-
蠔油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
烏醋1 大匙
-
新鮮九層塔40 克
-
香油1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
95 kcal /
397 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan