Urządzenia i Akcesoria
Currywurst Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
900 g
Składniki
-
pickled gherkins in pieces75 g
-
onions halved75 g
-
unsalted butter diced30 g
-
sugar20 g
-
curry powder20 g
-
passata500 g
-
tomato ketchup250 g
-
tomato purée35 g
-
cider vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sambal oelek1 tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Białko
15.8 g
Kalorie
3732 kJ /
892 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Węglowodany
144.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Tartare
25 min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Tzatziki
20 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Emmental Gougères
50 min