
Urządzenia i Akcesoria
Steak tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
lemon juice, freshly squeezed20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
160 kcal /
670 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Baguette
3 Std. 45 Min
Spaetzle
35 Min
Spicy Cheese Dip
Keine Bewertungen
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Steak Tartare
15 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Steak tartare
10 Min
Chimichurri
5 Min