
Urządzenia i Akcesoria
玉米洋蔥乳酪條
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
3 個
Składniki
酵種
-
法國麵包粉180 克
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
冰水160 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
高筋麵粉60 克
主麵糰
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽5 克
-
玉米粒75 克
-
洋蔥 ,切絲30 克
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
高熔點起士60 克
-
高筋麵粉 ,少許(撒粉用)
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
375 kcal /
1560.3 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan