玉米洋蔥乳酪條
TM5 TM6

玉米洋蔥乳酪條

3.5 (2 oceny)

Składniki

酵種

  • 180 克 法國麵包粉
  • ⅛ 茶匙 麥芽精
  • 160 克 冰水
  • ¼ 茶匙 乾酵母粉
  • 60 克 高筋麵粉

主麵糰

  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 5 克 鹽
  • 75 克 玉米粒
  • 30 克 洋蔥 ,切絲
  • ¾ 茶匙 黑胡椒粉
  • 60 克 高熔點起士
  • 高筋麵粉 ,少許(撒粉用)
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1560.3 kJ / 375 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy